Засновник групи компаній «I&U Group» Сергій Тарасов у складі волонтерської місії відвідав Авдіївку Донецької області. Разом з керівниками благодійного фонду «Стрічка надії» Сергій та Катерина Тарасови вручили бійцям речі й великодні подарунки. Військовослужбовці ознайомили гостей з умовами служби.
Інформацією про поїздку засновник БФ «Стрічка надії» Олексій Кошевець поділився з журналістами у своєму короткому інтерв’ю.

На знімку: один з воїнів ЗСУ, Сергій Тарасов та Олексій Кошевець.

— Олексію, розкажіть, де ми перебуваємо?
— Ми перебуваємо на передовій. Це крайня точка так званої дев’ятки — місця, яке найчастіше зазнає обстрілів із танків і мінометів. Далі йде вже безпосередньо зона передової, де тривають бойові дії.
— З якою метою тут благодійний фонд «Стрічка надії»?
— Ми приїхали в полк «Київ». Привезли бійцям полку й «Правого сектору», які спільно несуть службу, літню форму та взуття спеціально під їхні розміри. Також забезпечили всіх наборами першої необхідності: шампуні, гелі для душу, дезодоранти тощо. У військовослужбовців рідко є можливість поїхати й придбати необхідне. Також привезли багато смачних пасок.
— Хто надавав вам фінансову підтримку?
— Це група компаній «I&U Group» та її засновник Сергій Тарасов. Сергій Дмитрович істотно допомагає нам у різних гуманітарних місіях. Зокрема, і в організації вже не першої поїздки до зони АТО. Він допомагає закупити все необхідне й доправити воїнам цю допомогу. Левову частку забезпечення здійснює держава, але є такі потреби, які вона не може забезпечити. Нині таку функцію взяв на себе Сергій Тарасов, який через нас допомагає хлопцям, котрі несуть службу.
— Бійцям сподобалися подарунки?
— Так, вони дуже вдячні, уже підбирають форму та взуття. Дуже раді бійці і наборам, і частуванням. А для нас бачити щасливі обличчя хлопців, які щодня ходять під кулями, у бронежилетах, у тяжких умовах, — це найприємніше, що може бути...

Записала Оксана ЧИКАНЧИ.
Фото надано автором.