З доброю місією Луганщину відвідали виконавчий директор ГО «Спілка Самаритян України Київське об’єднання» Яніна Левковська (на знімку) та керівник бюро міжнародних контактів цієї організації Володимир Малютін.

У зв’язку з конфліктом на сході нашої країни Спілка Робітничих Самаритян Німеччини, історія якої налічує 130 років, у співпраці зі Спілкою Самаритян України з травня цього року розпочне реалізацію нового етапу гуманітарного проекту «Заходи з надання найнеобхіднішої допомоги постраждалим внаслідок конфлікту особам у Східній Україні» тривалістю в один рік. Проект має на меті надання натуральної адресної допомоги у вигляді продуктових наборів та засобів гігієни найуразливішим категоріям наших громадян, що мешкають у п’ятикілометровій зоні від лінії розмежування на контрольованих урядом України територіях Луганської області.

Очільник Луганщини Юрій Гарбуз запевнив гостей у цілковитій підтримці, організації обміну інформацією та супроводі роботи Спілки в межах області. Сторони обговорили організацію тренінгів для місцевого населення з надання першої медичної допомоги та можливість забезпечення паліативного догляду і догляду за тяжкохворими людьми.

Луганська область.

Фото прес-служби Луганської ОДА-ВЦА.