Футбол. Ліга чемпіонів. 1/2 фіналу. Перший матч. 24 квітня.

«Ліверпуль» (Англія) — «Рома» (Італія). 5:2. Голи: Салаг, 36, 45+1, Мане, 56, Фірміно, 61, 69, Джеко, 81, Перотті, 85 (п).

«Ліверпуль»: Каріус, Александер-Арнольд, Ловрен, Ван Дейк, Робертсон, Окслейд-Чемберлен (Вейналдум, 18), Гендерсон, Мілнер, Салаг (Інгз, 75), Фірміно (Клаван, 90+2), Мане. Тренер — Юрген Клопп.
«Рома»: Аліссон, Фасіо, Манолас, Жезус (Перотті, 67), Флоренці, Де Россі (Гоналон, 67), Стротман, Коларов, Юндер (Шик, 46), Наїнгголан, Джеко. Тренер — Еусебіо Ді Франческо.

Рефері — Фелікс Бриг (Німеччина).

Ліверпуль. «Енфілд». 51 236 глядачів. 9 градусів.

Юрген Клопп явно перемудрив із заміною Могаммеда Салага, на якому зав’язані всі атакувальні схеми господарів. Футболісти «Ліверпуля» мали величезну перевагу і перемагали 5:0. І тренер, і його підопічні розслабилися і, схоже, подумки вже почали святкувати розгромну перемогу. За що й поплатилися.

«Вовки» перехопили ініціативу і до закінчення зустрічі забили два м’ячі, які буквально витягли їх із «домовини». У «Роми» з’явився шанс поборотися за фінал, і 2 травня ми подивимося, чи зуміє вона ним скористатися.

З одного боку, перемога «Ліверпуля» ніби переконлива. Але й становище римлян не таке вже й безнадійне. Ще свіжі в пам’яті події чвертьфіналу нинішнього розіграшу, коли вони у фантастичному протистоянні вибили з боротьби «Барселону» (1:4 і 3:0)...