Підсумки раптової ревізії лісових обходів, яку провела лісова охорона лісгоспу, та весняної ревізії майстерських дільниць, здійсненої головними спеціалістами обласного управління лісового та мисливського господарства, стали приводом для зустрічі лісівників Тернопільщини на базі ДП «Бучацьке лісове господарство».

За результатами перевірки в Бучацькому лісгоспі виявлено незаконну рубку 41,28 куб. м. Сума завданої шкоди лісовому господарству становить 271,5 тис. грн, повідомили в прес-службі Тернопільського ОУЛМГ. Левова частка самовільних рубок у лісовому фонді припадає на Золотопотіцьке лісництво. Серед інших істотних порушень: відсутність на окремих майстерських дільницях квартальних та ділянкових стовпчиків, шлагбаумів.
«За несумлінне виконання посадових обов’язків будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності працівники лісової охорони Золотопотіцького лісництва та лісгоспу. Адже провина тут лежить на всіх, хто не зміг організувати відповідну роботу з охорони державного лісового фонду підприємства», — зазначив начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Олег Яремко. Він також повідомив, що за фактами порушень у Золотопотіцькому лісництві відкрито кримінальну справу, триває слідство.