За добу (на ранок 14.05) бойовики понад 60 разів обстріляли наших військових. За даними прес-центру штабу Операції об’єднаних сил, активна оборона підрозділів Об’єднаних сил на луганському напрямку тривала в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Троїцьке. На донецькому напрямку ворог активізувався в районах населених пунктів Світлодарськ, Новолуганське, Зайцеве, Верхньоторецьке.
Бойові дії не припиняються в районі Авдіївської промзони та населеного пункту Піски, а також на маріупольському напрямку в районах населених пунктів Талаківка, Водяне та Широкине.
«Під час бойових дій двоє наших захисників зазнали осколкових поранень. Наразі пораненим надано кваліфіковану медичну допомогу в госпіталі. Втрати противника уточнюються», — зазначили в штабі ООС.
За даними групи «Інформаційний спротив», російські окупанти на Донбасі продовжують збільшувати кількість обстрілів з важкого озброєння. «Противник активно використовує не тільки автоматичне стрілецьке озброєння, станкові і ручні гранатомети, великокаліберні кулемети, озброєння ББМ і зенітні установки. У хід іде також важке озброєння — ствольні гармати калібру 122 мм, танки, міномети калібрів 120 мм і 82 мм», — йдеться у повідомленні групи.

Вл. інф.