Спілка громадських організацій «Динаміка нового покоління» з метою підтримки і популяризації національно-патріотичного виховання молоді на території 79-ї окремої Миколаївської десантно-штурмової бригади провела перший патріотично-спортивний фестиваль «Патріот».

У заході взяли участь понад 300 школярів з десяти шкіл Миколаївщини. Вони поклали квіти до меморіалу, переглянули показові виступи військових, взяли участь в екскурсії-презентації військової частини, виставці військової техніки, дізналися про надання медичної допомоги за стандартами НАТО і спробували польову кухню.
Завдяки військовослужбовцям і тренерам Федерації легкої атлетики команди змагалися в естафетній смузі перешкод. Усі учасники та переможці отримали дипломи, медалі і прапори України.
За словами організаторів, фестиваль спрямований на формування національно-патріотичної свідомості молоді. Це основи формування особистості, які необхідно закладати саме в такому віці. Головною метою проекту організатори визначили виховання здорової і сильної молоді, яка обирає патріотизм і спорт як спосіб життя.

Марина ШКОРУБСЬКА.
Фото надано автором.