У Теребовлі військовослужбовці-контрактники окремої артилерійської бригади ОК «Захід», які нещодавно повернулися з району проведення Операції об’єднаних сил, вселилися у капітально відремонтований гуртожиток поліпшеного планування. Щоб вояки мешкали в новій будівлі, з держбюджету виділили 15 млн грн. За ці кошти виконано всі необхідні роботи: від укріплення фундаменту до повної заміни даху.

«Проект житлового фонду для військовослужбовців у Теребовлі продуманий до деталей. Він відповідає стандартам НАТО. Тут доволі комфортно розмістилися контрактники, які несуть службу у військовій частині. Повністю замінили старі мережі, збудували нову котельню», — повідомив прес-офіцер окремої арт-бригади ОК «Захід» лейтенант Юрій Кульпа.
Приміщення перепланували із загального на кубриковий тип. Тепер в одній кімнаті буде лише кілька контрактників. «У нас дуже добрі побутові умови. В мене є з чим порівнювати, адже я проживав у багатьох місцях. Нині у нашій кімнаті мешкає декілька чоловіків. Ми як одна родина: один одному допомагаємо», — розповів командир взводу забезпечення старший сержант Василь Делікатний.
Незабаром у Теребовлі розпочнуться будівельні роботи у ще двох житлових комплексах на 250 місць. Загалом на Тернопільщині для військовослужбовців-контрактників окремої артилерійської бригади ОК «Захід» Міністерство оборони планує збудувати сім будівель, де проживатимуть майже 900 контрактників, повідомляють на сайті МОУ.