Протягом доби (на ранок 24.05) ситуація на фронті залишалася складною. Бойові дії тривали вздовж усієї лінії зіткнення. За даними прес-центру штабу Операції об’єднаних сил, російські найманці 38 разів порушували режим припинення вогню. З них вісім разів застосовували міномети.

Найнапруженіша ситуація була в районі населених пунктів Кримське, Троїцьке, Зайцеве, Гранітне, Опитне, Павлополь, а також шахти «Бутовка». Вкотре терористи обстріляли околиці Станиці Луганської, аби не допустити на цій ділянці розведення військ, як було узгоджено у Мінську. Під час бойових дій двох наших захисників було поранено. Поранених евакуйовано до шпиталю, де їм надано кваліфіковану медичну допомогу. За даними розвідки, знищено двох і поранено трьох загарбників.

Про події на передовій розповів боєць ЗСУ (місце дислокації — район Маріуполя): «Ситуація щодня загострюється. Цієї ночі орки випустили понад сто мін та снарядів. Гатили 122-м та 152-м калібром. Дісталося добряче не лише нашому опорнику. Снаряди влучили в житловий сектор Талаківки. На жаль, поки що не маємо інформації про постраждалих. Командування бригади одразу віддало наказ вгамувати ворога. Вдалося з гранатометів знищити бліндаж окупантів. Звідти вони корегували вогонь. Після цього вони трохи заспокоїлися. Зранку відносно спокійно — працював лише великокаліберний кулемет. Усі хлопці живі й здорові».

Під вогонь найманців потрапили також протитуберкульозний та психоневрологічний диспансери у Торецьку. «Пацієнти та працівники, які на момент обстрілу перебували в лікувальному закладі, не постраждали. Внаслідок обстрілу у будинках було пошкоджено дах, вікна та перебито газову трубу. На місці обстрілу працює слідчо-оперативна група, подію кваліфіковано як терористичний акт», — заявили вчора у Бахмутському відділі поліції Донецької області.