Голова парламентської фракції «Народний фронт» Максим Бурбак відвідав Чернівецьку область. Там він узяв участь у відкритті нового сервісного центру Міністерства внутрішніх справ у місті Новоселиця, у 10-му ювілейному молодіжному духовному етнофестивалі «Обнова fest» та побував у селі Хрещатик на Заставнівщині, де виконав доручення Голови Верховної Ради Андрія Парубія та нагородив сільського голову Почесною грамотою Верховної Ради України.

«Крок за кроком впроваджуємо реформи МВС у Чернівецькій області. Сьогодні відкрили 60-й ювілейний сервісний центр у Новоселиці. Це істотно покращить надання адміністративних послуг для мешканців Новоселицького, Хотинського та Герцаївського районів. Хоча відповідно до концепції реформи, будь-який громадянин може отримати відповідні послуги в будь-якому сервісному центрі в будь-якому куточку нашої країни», — наголосив М. Бурбак, додавши, що додаткові надходження — всі платежі за послуги йтимуть у дохідну частину бюджету новоствореної громади. «Наступний центр у Глибоці. І він буде точно не останній!» — додав депутат.
Перебуваючи у мальовничому селі Хрещатик на Заставнівщині, М. Бурбак зауважив, що воно добре відоме монастирем і своїм джерелом. «Ще воно відоме тим фактом, що в селі немає жодної криниці. Тому проблема центрального водогону дуже актуальна для громади. Але сьогодні в Хрещатику свято. Урочисто відкрили новозбудований центральний водогін! Вперше за 27 років незалежності. Завдячуючи наполегливості сільського голови Марії Косоловської та за підтримки коаліційного уряду, віднині у кожній домівці є вода. Нема потреби носити її відрами з джерела, або возити кіньми. І це яскравий приклад синергії зусиль громади та влади. Попри численні зойки зрадофілів крок за кроком розбудовуємо інфраструктуру Чернівецької області», — написав депутат на своїй сторінці у Фейсбуці.
Крім того, він повідомив: «Додатково виконав доручення глави парламенту Андрія Парубія та нагородив сільського голову Почесною грамотою Верховної Ради України. Це заслужена відзнака за водогін у Хрещатику!».

Вл. інф.