Спільну спецоперацію з перекриття каналу постачання українок для сексуальної експлуатації провели поліцейські відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Рівненської області, працівники управління північного регіонального управління Держприкордонслужби, оперативники Надбужанського відділу Прикордонної варти Республіки Польща та працівники прокуратури області.
Поліцейські встановили, що 22-річний мешканець Рівненської області розмістив оголошення в мережі Інтернет про набір дівчат для роботи у масажному салоні в Польщі. І лише в телефонному режимі чоловік їм зазначав, що насправді у псевдомасажному салоні вони надаватимуть послуги інтимного характеру.
На пропозицію погодились 25-річна рівнянка та 28-літня жителька Здолбунівського району. Згодом з’ясувалося, що «салон» розташований в Іспанії. Чоловік організував виїзд до кордону. На території Польщі бранок забрав громадянин Польщі. Усіх трьох оперативники Надбужанського відділу Прикордонної варти Республіки Польща затримали в місті Долгобичів. Жінок повернули до України, а громадянин Польщі нестиме відповідальність за сутенерство.
Поліція затримала і жителя Рівненщини. У його помешканні провели обшук, вилучили мобільні телефони, чорнові записи листування з потенційними секс-рабинями.

Рівне.