Напередодні Дня захисту дітей народний депутат України Тетяна Ричкова (БПП), голова Шевченківської районної у м. Дніпрі ради, очільник районного осередку партії Артем Атаманенко та депутат Шевченківської райради від БПП Ігор Горб завітали в гості до багатодітної родини Самойлових. Олексій і Ганна виховують шістьох дівчаток, найстаршій із яких у серпні виповниться 11, найменшій — півтора року.

Гості подарували дівчаткам іграшки, які дуже сподобалися малечі, а також солодощі. Мама і тато Самойлови розповіли про характер дівчаток, спільне сімейне дозвілля. Гості обговорили з батьками й ті нагальні питання, які стоять перед багатодітними родинами.

«Голова Шевченківського району, очільник районного осередку БПП Артем Атаманенко, партійці Дніпра постійно опікуються багатодітними сім’ями. Сьогодні ми привітали дівчаток зі святом і подякували їхнім батькам за виховання дітей. Також обговорили певні питання, аби кожен із нас на своєму рівні — державному, районному, могли допомогти таким родинам. Усі українські дітлахи повинні мати щасливе дитинство, зростати у комфортних умовах, а ми, дорослі, маємо подбати про це», — зазначила Тетяна Ричкова.

Як розповіла Ганна Самойлова, і батькам, і дітям приємна така увага. «Звичайно, діти люблять подарунки, завжди дуже їм радіють», — каже вона.

Міська організація партії «БПП «Солідарність» приділяє велику увагу допомозі багатодітним, малозабезпеченим родинам, родинам учасників АТО і переселенців зі сходу. Зокрема, цьогоріч на новорічні і різдвяні свята отримали привітання і подарунки понад 2000 юних містян, повідомляє прес-служба партії.

Фото з сайту  http://solydarnist.org