Бокс. Зірка світового кіно, американський актор Сильвестр Сталлоне побував на ланчі з чемпіоном світу за версією WBA Василем Ломаченком (11-1, 9 КО), а також висловив захват від здібностей українського боксера в Instagram:

«У мене був прекрасний ланч з найкращим боксером незалежно від вагової категорії. Український чемпіон світу Василь Ломаченко. Ти ніколи не пропустиш його бої, бо він — найкращий боксер останньої половини століття, котрий володіє надприродними здібностями, справжня машина для поєдинків. Неймовірно приємно дивитися!».

Зазначимо, що Сталлоне знявся у франшизі «Роккі» про професіонального боксера, який протягом кар’єри провів 83 поєдинки, 57 з них закінчилися перемогою.

Нагадаємо, що Ломаченко переніс хірургічне втручання на плечі після бою з венесуельцем Горге Лінаресом (44-4, 27 КО). Василь повернеться до повноцінних тренувань у жовтні і планує вийти в ринг у грудні цього року.

***

23 червня в київському Палаці спорту відбудеться вечір боксу Sparta Boxing Promotions. У головному поєдинку в ринг вийде чемпіон світу за версією WBO Oriental Денис Берінчик (8-0, 5 КО). Зустріч буде 10-раундовою і рейтинговою.

Суперник поки що не називається, але раніше Денис казав, що битиметься з іспанцем. Останній бій Берінчик провів 16 грудня проти філіпінця Аллана Валлеспіна (11-1-0, 8 КО). Українець тоді переміг технічним нокаутом у шостому раунді.

А чемпіон Європи за версією WBO в напівлегкій категорії Олег Малиновський (22-0, 6 КО) проведе 8-раундовий рейтинговий бій.