Дніпро:

Генеральний директор державного підприємства «Виробниче об’єднання Південний машинобудівний завод імені О. М. Макарова» Сергій Войт увійшов у список 33 найкращих менеджерів 2018 року за версією видання «Фокус». Про це повідомляє відділ маркетингових комунікацій «Південмашу».

«Фокус» склав рейтинг кращих топ-менеджерів в 11 ключових секторах української економіки: аграрний, фінансовий, промисловість, нафто- і газовидобування, IT і телеком, харчопром, будівництво і девелопмент, фармацевтика, авторинок, транспорт і інфраструктура. В опитуванні брали участь приблизно 100 галузевих експертів і аналітиків.

Респонденти називали найефективніших, на їхню думку, керівників і пояснювали, чому саме вважають їх гідними звання кращого топ-менеджера у своїй галузі. За кожен експертний голос або визнання колег по ринку претендент на звання кращого топ-менеджера одержував по одному балу. Підсумувавши їх, визначили трьох переможців у кожній галузі.

У список увійшли також керівники таких компаній, як «Інтерпайп», «Сатурн», ДТЕК «Нафтогаз», НАК «Нафтогаз України», агрохолдингів «Кернел» і «Астарта» тощо.