Міні-футбольні поля зі штучним покриттям за рахунок коштів державного бюджету, залучених за ініціативи народного депутата України з фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Василя Яніцького (на знімку: другий праворуч) та завдяки співфінансуванню з бюджетів селищних рад, встановлено у селищах Володимирець та Рокитне Рівненської області.

«Футбольний майданчик у селищі Володимирець облаштували на базі загальноосвітньої школи №1, а в Рокитному — на території Опорного загальноосвітнього навчального закладу Рокитнівської ЗОШ №3», — повідомив Василь Яніцький.
Під час останнього робочого візиту Василя Яніцького на Рівненщину відбулось також відкриття дитячого спортивно-ігрового майданчика на території дошкільного навчального закладу «Малятко», що на Володимиреччині. Свято супроводжувалось виступами дитячих колективів, юні вихованці продемонстрували підготований флешмоб «Хочу миру».
Ряд сучасних спортивних дитячих майданчиків за сприяння народного депутата встановлено і на Рокитнівщині. Нові майданчики для дошкільнят отримали діти сіл Дроздинь, Березове та Старе Село. Все це стало можливим за рахунок коштів з державної субвенції соцеконому, залучених за ініціативи Василя Яніцького.
За словами народного депутата, відкриття таких майданчиків сприятиме загальному спортивному вихованню дітей в регіоні.
«Ми продовжуємо відкривати сучасні футбольні та спортивно-ігрові майданчики на Рівненщині. У це варто інвестувати, адже йдеться про майбутнє наших дітей, а воно повинно бути здоровим. Маємо допомогти зробити і перші футбольні кроки нашим спортсменам, які потім поповнять відомі клуби та збірні. Я вірю, що на цих полях гратимуть діти, які обов’язково стануть зірками українського футболу», — наголосив Василь Яніцький.
До слова, приємним сюрпризом для спортивних вболівальників в ці дні став візит на запрошення Василя Яніцького легенди київського «Динамо» та збірної СРСР, заслуженого майстра спорту Василя Раца. Офіційні заходи з відкриття спортивних споруд Володимирецького та Рокитнівського районів Рівненщини супроводжувались також виступами творчих колективів, першими змаганнями з міні-футболу, багаточисленними привітаннями та врученням призів від Благодійного фонду Василя Яніцького «Наш Край».