Здавалося, це було вчора, коли Зінедін Зідан, котрий тричі поспіль приводив мадридський «Реал» до перемоги в Лізі чемпіонів, приголомшив футбольний світ своєю відставкою. Але така висока і престижна посада не може тривалий час бути вакантною.
Мадридський клуб уже оголосив про угоду з наставником збірної Іспанії (на той момент) Гуленом Лопетегі, якому 28 серпня виповниться 52 роки. «Реал» на своєму офіційному сайті повідомив про підписання трирічного контракту з цим фахівцем. 
Лопетегі відомий своєю роботою в «Порту», з яким він дійшов до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів 2014/2015, де поступився «Баварії». Як гравець (воротар) він виступав за резервну команду «Реала», але в основному складі не затримався.

***

А тим часом федерація футболу Іспанії відправила у відставку Лопетегі з посади тренера збірної за два дні до старту ЧС-2018.
І причиною, як ви здогадалися, сенсаційного звільнення стало оголошення про призначення цього фахівця на посаду наставника «Реала» одразу після ЧС. Про це повідомив президент федерації Луїс Рубіалес на екстреній прес-конференції.

***

Тепер поширюється інформація, що «Реал» веде активні перемовини з керівництвом луганської «Зорі» щодо трансферу воротаря національної збірної України 19-річного Андрія Луніна. Раніше повідомлялося, що луганчани погодилися відпустити Луніна до «Неаполя»...

Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.