Під час робочої поїздки у Тячівський район голова ОДА Геннадій Москаль відвідав два населені пункти, в яких відкрив нові спортивний та інфраструктурний об’єкти. В селі Округла на території школи за кошти державної програми та місцевого бюджету збудували сучасний спортивний майданчик зі штучною травою (на знімку), крім того, нині до центру села дорожники прокладають суцільним асфальтом дорогу, яку не ремонтували з 70-х років минулого століття — понад чотири десятиліття.

А в селі Лази урочисто відкрито відремонтовану дорогу завдовжки 3,3 кілометра, яка веде до відомої рекреаційної зони Чорні Води з цілющими джерелами. Ініціював ремонт  Г. Москаль, котрий під час минулорічної поїздки оглядав проблемні місця району. Дорогу відремонтували за кошти Дорожнього фонду, до якого долучився бюджет Тячівської об’єднаної територіальної громади.
— Це багаті на сірководень води, які відомі ще з ХІХ століття, однак місцевість фактично не використовувалася як санаторно-лікувальний курорт, оскільки по розбитій ґрунтовій дорозі сюди важко було доїхати, — наводить слова керівника області прес-служба ОДА. — Дехто з місцевих підприємців намагався побудувати туристичні об’єкти, однак так і не запустив їх. Відтепер ця унікальна місцевість отримає потужний поштовх для розвитку — сюди повернуться інвестори, місцеві мешканці отримають роботу, а бюджет — надходження...
Одразу після відкриття нову дорогу на велосипедах випробували діти з довколишніх сіл.

Василь НИТКА.
Фото прес-служби ОДА.