Футбол. ЧС-2018. Фінальний турнір, груповий раунд. 14 червня.

Група А. РФ — Саудівська Аравія. 5:0. Голи: Газінський, 12, Черишев, 43, 90+1, Дзюба, 72, Головін, 90+4.
Будемо відверті, матч-відкриття сподобався хіба що затятим прихильникам команди господарів. Азійська збірна припустилася купи помилок, наробила похибок у передачах, метушилася, мала вигляд якоїсь приреченої. Спостерігалася гра в одні ворота.

Одне слово, Саудівська Аравія грала примітивно.

Пригадується, як у контрольному матчі проти збірної України (23 березня, Марбелья, Іспанія, 1:1) команда Аравійського королівства діяла чіпко, на високих швидкостях, агресивно, жорстко, навіть зухвало. А тут сталися якісь дивні метаморфози. В першому таймі саудівці нічого путнього так і не створили. Особливо попереду. Та й в обороні припустилися грубих помилок.

Натомість суперник, котрий також, за великим рахунком, видатного футболу не продемонстрував, був заряджений на боротьбу. І саме ця бойовитість принесла йому успіх.

Після перерви футболісти королівства намагалися загострити гру. Але їхні спроби були марними. Команда ж РФ під завісу поєдинку влаштувала розгром суперникові, котрий фактично серйозного опору не чинив.

Ось такі враження від першого матчу на ЧС. Але сподіватимемося, що попереду на нас чекають захопливі зустрічі. Адже виконавців найвищого класу серед учасників ЧС вистачає.