Тернопільський національний економічний університет внесли до переліку провідних організацій, які за оцінкою Child & Youth Finance International взяли активну участь у відзначенні Всесвітнього тижня грошей — Global Money Week в Україні. «Це досягнення, до якого викладачі та студенти кафедри фінансів ім. С. Юрія ТНЕУ йшли три роки», — повідомляють на сайті університету.

«Важливість популяризації фінансової грамотності серед молодого покоління не лише сприяє підвищенню рівня якості їхнього життя, а й позитивно впливає на національну економіку та зміцнення держави», — зазначила кандидат економічних наук Наталія Карпишин.
Протягом тижня GMW місцевий науковий гурток «Фінансова просвіта» провів гру Cash-flow, учасниками якої були студенти ТНЕУ і школярі десятого класу Тернопільської Української гімназії ім. Івана Франка. А також підготував презентацію для учнів молодших класів на тему «Поговоримо про гроші зі школярами». На завершення GMW-2018 відбувся круглий стіл «Взаємодія освітян, влади і громадськості у підвищенні фінансової грамотності молоді Тернопілля».

Надія МИКОЛАЙЧУК.
Фото надано автором.