Завдання парламентаріїв — робити все можливе і неможливе, аби повернути мир в Україну. Щоб діти більше не відображали війну на своїх малюнках, а зображували лише радісні події свого життя. Про це розповів народний депутат від фракції Радикальної партії Олега Ляшка Сергій Рибалка, який разом із Валерією Заружко організував у кулуарах Верховної Ради виставку малюнків дітей із прифронтового міста Мар’їнки «Мир очима дітей сходу».

За словами Сергія Рибалки, головне, що потрібно кожному громадянину нашої держави, — мир і збереження територіальної цілісності України. Він наголосив, що це відображено в малюнках кожної дитини.
«Найголовнішою мрією цих дітей є повернення миру в рідну країну. Вони змушені щодня переживати всі жахіття війни, адже живуть і навчаються у зоні військового конфлікту на Донбасі. Одна дівчинка, учасниця виставки, зобразила на малюнку свого восьмирічного брата, серце якого не витримало побаченого розриву снаряда біля будинку, і він помер... Безумовно, ці дітки позбавлені необхідних умов для гармонійного розвитку і зростання. Так не повинно бути», — зазначив Сергій Рибалка.
«Ми також подарували дітям подарунки, які допоможуть їм і надалі розвивати їхні творчі здібності. А переможниці конкурсу дитячих робіт презентували мобільний телефон», — сказав Сергій Рибалка.

Леся КІХНО.
Фото надано прес-службою народного депутата.