У Тернопільському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відзначили працівників, які брали участь в антитерористичній операції.

«За професіоналізм, бойову майстерність і вірність військовій присязі під час антитерористичної операції на території Донецької і Луганської областей, — ідеться у витязі з наказу командира оперативно-тактичного угруповання «Луганськ», генерал-майора Валерія Залужного, — за вагомий внесок у зміцнення обороноздатності держави, перебуваючи на посадах працівників обласного управління лісового та мисливського господарства Державного агентства лісових ресурсів України» нагороджено трьох працівників лісового господарства. Це Роман Шимків, майстер лісу Вікнянського лісництва природного заповідника «Медобори», Володимир Кондратюк, лісоруб Білокриницького лісництва державного підприємства «Кременецьке лісове господарство» та Микола Данчук, тракторист Скала-Подільського лісництва державного підприємства «Чортківське лісове господарство».
Також тут висловили подяку двом волонтерам — активістці ГО «Логістичний центр допомоги бійцям АТО» Христині Феціці та активістові, координатору ГО «Штаб Національного спротиву Збаразького району», Народному герою України, батькові Героя Небесної Сотні Устима Голоднюка, Володимиру Голоднюку.
«Сьогодні ми мали змогу відзначити кількох учасників АТО на сході, та це далеко не всі лісівники, які, не боячись куль ворога, захищали Батьківщину задля миру і спокою нашої держави. Нам тут спокійно працювати завдяки Вам, честь Вам і хвала, низький уклін за відданість і вірність Україні», — резюмував начальник управління Олег Яремко.

Надія МИКОЛАЙЧУК.
Фото автора.