Коли відзначаєш 101-й день народження, то він стає особливим. Вітання з такої приємної нагоди днями приймала жителька села Глибокий Потік Тячівського району на Закарпатті Олена Тодорівна Алб. Вона народилася у 1917-му. У Глибокий Потік ще юною Олена прийшла за невістку і прожила тут усе життя. Каже, що у 101-й рік стало найважче: ще хотіла працювати, але не має вже сил. Проте вік аж ніяк не заважає бабусі керувати домашніми справами: обробляти город та доглядати за худобою, стверджує її син.
Родина з нагоди 101-го дня народження зібралася вся. Олена Тодорівна мала шістьох дітей. Наразі її тішать чимало внуків та правнуків. Завітав на свято і глибокопотіцький сільський голова Василь Буга. Вже традиційно до привітань довгожительки долучився народний депутат Василь Петьовка. Від його імені помічник парламентарія Михайло Штефко урочисто вручив ювілярці квіти і вітальну листівку з побажаннями міцного здоров’я і довгих років життя. Окрім теплих слів та квітів, Олена Тодорівна отримала й цінний подарунок — телевізор.
Бабуся Олена переконана, що завжди її підтримувала чудодійна сила молитви, радіє своєму святу та подарункам і вдячна за увагу. Тож усім бажає прожити таке ж довге життя, як у неї, у радості й щасті.

Василь НИТКА.

Олена Алб приймає вітання.

Фото надано прес-службою Василя Петьовки.