Футбол. Контрольний матч на тренувальному зборі в Австрії. 4 липня.

«Динамо» (Україна, Київ) — «Карабах» (Азербайджан, Агдам). 1:0. Гол: Циганков, 14.

«Динамо»: Бущан (Бойко, 46), Кендзьора (Морозюк, 60), Бурда (Гуйє, 60), Кадар (Алібеков, 60), Шабанов (Михайличенко, 60), Че Че (Сидорчук, 46), Буяльський (Гармаш, 30), Циганков (Калитвинцев, 38), Вербич (Лєднєв, 60), Шепелєв (Шапаренко, 60), Бєсєдін (Дегтярьов, 60).

Динамівці проводили перший поєдинок на австрійському зборі. І здобули мінімальну перемогу. Циганков забив м’яч у порожні ворота після передачі Шепелєва. Тренери «біло-синіх» мали змогу подивитися ще раз на футболістів, котрі перебувають на оглядинах, і на тих, хто повернувся з оренди.

А от наш суперник — чинний чемпіон Азербайджану — завершує передсезонну підготовку, бо вже 11 липня вступає в боротьбу на європейській арені. «Карабах» візьме участь у першому відбірному раунді Ліги чемпіонів. Його суперник — «Олімпія» (Любляна, Словенія). Перший матч відбудеться на полі балканців.

Але повернемося до зустрічі киян і агдамців на затишному стадіончику, оточеному мальовничими Альпами. Спостерігалася характерна картина для контрольних поєдинків. Зазвичай під час таких заходів налагоджуються ігрові зв’язки, награються комбінації, вирішуються якісь інші важливі завдання, тому результат відходить на другий план. Однак, попри цей фактор, азербайджанці діяли щільно, жорстко і часто порушували правила. Динамівці не знітилися, діяли упевнено і, зрештою, виграли.

Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.