Оперативники Тернопільщини інкримінують вбивство жителю села Петриків. Чоловік позбавив життя свого знайомого. Тіло шістдесятирічного мешканця обласного центру виявили в помешканні підозрюваного.
За словами заступника начальника Головного управління Національної поліції Тернопільщини Володимира Галевича, напередодні потерпілий разом зі своїм вбивцею у його ж помешканні розпивали спиртні напої. Підозрюваний на деякий час вийшов, залишивши на столі у кімнаті гроші. Аби товариш не зник із гривнями, закрив його у приміщенні. За кілька хвилин він повернувся, але коштів уже не було. Знайомий почав стверджувати, що нічого не брав. Господар оселі схопив сокиру й кілька разів вдарив нею гостя. Після цього знаряддя вбивства він викинув у пічку, допив решту алкоголю і ліг спати. Вранці прокинувся і побачив, що накоїв. Про свій вчинок повідомив у поліцію самостійно.
Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце злочину, лише зафіксувала смерть. Тіло загиблого направили на експертизу. Підозрюваного затримали. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу — тримання під вартою, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.