Популярність і якість ужгородських коньяків, які виготовляє тутешній комбінат під багаторічним керівництвом Володимира Гісема, приваблює любителів-пристосуванців заробити на чужій славі. Їх час від часу ловлять і виводять на чисту воду. Так трапилося й цього разу. Фіскалами під процесуальним керівництвом прокуратури Закарпатської області проведено низку санкціонованих обшуків у місті Ужгороді.
Отже, в одному з приватних будинків міста виявлено та вилучено партію фальсифікованого коньяку «Тиса», «Карпати», «Ужгород», «Закарпатський» з підробленими марками акцизного податку загальною кількістю понад 1100 пляшок, 300 літрів прозорої рідини із характерним запахом спирту, а також майже півсотні літрів готової для розливу в пляшки продукції коричневого кольору.
Крім того, інформує прес-служба прокуратури області, виявлено і вилучено устаткування, пляшки, тару, каністри, тисячі етикеток, понад 70 тисяч підроблених марок акцизного збору тощо. Нині тривають невідкладні слідчі дії з документування протиправної діяльності.

Ужгород.