Київське «Динамо» в сезоні 2018/19 гратиме у новій формі. Технічним спонсором клубу стала компанія New Balance. Як повідомив віце-президент клубу Віталій Сівков, контракт розраховано на три роки.

«Ми вирушаємо до нового сезону, будуємо нову команду,  у нас тепер новий технічний спонсор. Ми йдемо вперед з великими надіями. Впевнений, що в новій формі ми досягнемо великих результатів і на внутрішній, і на міжнародній арені», — сказав кореспонденту «Голосу України» тренер киян Олександр Хацкевич.

Динамівці показали нову форму спочатку журналістам, а потім і вболівальникам, яких на центральній трибуні НСК «Олімпійський» зібралося, мабуть, більше, ніж на окремих матчах чемпіонату УПЛ.

Шанувальники «Динамо» отримали можливість подивитися тренування улюбленої команди. А декому із них — найщасливішим — у подарунок дісталися м’ячі.

Уже в новій формі кияни зіграють в Одесі з донецьким «Шахтарем» за Суперкубок України. Початок матчу, який відбудеться на стадіоні «Чорноморець», о 21:00.

Але це буде завтра. А сьогодні на своїй базі в Конча-Заспі динамівці представлять новачків команди, котрі поповнили колектив у літнє міжсезоння. Серед них — бразильські виконавці: півоборонеціь Даніло дас Небес Піньєйро (Че Че) та оборонець Феррейра Перейра Сідклей.

***

Троє динамівців — Богдан Лєднєв, Богдан Михайличенко і Максим Казаков — перейдуть до луганської «Зорі». Перші двоє — на правах оренди. А з Казаковим, як повідомив генеральний директор ФК «Зоря» Сергій Рафаїлов, підпишуть повноцінний трирічний контракт.

Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.