ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ:

На Хмельниччині продовжують вирувати грози та зливи. Через це погіршується ситуація на дорогах. В обласному центрі на перехресті маршрутка в’їхала у тролейбус. Троє пасажирів мікроавтобуса отримали травми, з якими їх доправили до лікарні. Дорожньо-транспортна пригода сталася біля селища Гриців у Шепетівському районі. Обганяючи інший легковик, авто в’їхало у нього, а потім перевернулося в кювет. 

В результаті ДТП у водія струс головного мозку та забої грудної клітки. Двоє дорослих пасажирів та дитина також отримали травми, переломи і забої. Всіх потерпілих довелося госпіталізувати. А на дорозі поблизу села Сахнівці водій легковика так само з’їхав у кювет і перекинувся. Як наслідок — переломи обох ніг. Стан потерпілого лікарі оцінюють як важкий.

Через те, що дощі не відступають і заповнюють траси водою, в патрульній поліції області звернулися до учасників дорожнього руху з проханням бути обережнішими та уважнішими: дотримуйтеся безпечної дистанції, не перевищуйте швидкість, не робіть різких маневрів і гальмувань. Якщо дощ дуже сильний, і не видно транспорту, що їде попереду, рекомендують виїхати на узбіччя і зупинитися, включивши «аварійку».

Фото автора.