Як повідомлялося, в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів УЄФА київське «Динамо» зіграє проти віце-чемпіона Чехії «Славії».

Перший матч відбудеться в Празі на стадіоні «Еден Арена» у вівторок, 7 серпня, початок о 20:30 (за київським часом).

Поєдинок у відповідь відбудеться у Києві на НСК «Олімпійський» у вівторок, 14 серпня, про час початку зустрічі стане відомо пізніше.

***

Відомий у минулому оборонець «Шахтаря» й української національної команди, а нині наставник юнацької збірної України (U-18) Сергій Попов поділився з кореспондентом «Голосу України» думками щодо майбутніх поєдинків «Динамо» та «Славії»:

— Якщо дивитися на це протистояння з точки зору європейського авторитету суперників, то «Динамо» є фаворитом у змаганні зі «Славією». Скажу більше: якщо у команди Олександра Хацкевича не виникне кадрових проблем, то вона повинна проходити свого опонента.

Дуже доречна для «Динамо» зустріч із «Шахтарем» у третьому турі чемпіонату УПЛ перед першим поєдинком з чехами. Мабуть, зайве наголошувати, що «гірники» — найсильніший суперник для динамівців на внутрішній арені. Таких матчів у чемпіонаті в киян небагато. Тільки в таких поєдинках можна побачити свої прорахунки, котрі в наступних зустрічах можна виправити...

Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.