Дзюдо. Загреб (Хорватія). Гран-прі. Збірна України виграла чотири медалі: золоту — Дарина Білодід, срібну — Георгій Зантарая, дві бронзові — Єлизавета Калініна та Яків Хамо.
Стрибки у воду. Київ. Спортивний центр «Ліко». Чемпіонат світу (U-18). Євген Науменко та Олег Сербін принесли Україні єдину медаль на цих змаганнях — бронзову, ставши третіми у синхронних стрибках з 10-метрової вишки. Першим був дует із Китаю, «срібло» — у британців.
Місяць тому Науменко і Сербін стали другими на чемпіонаті Європи. Також відзначимо, що мама Сербіна — Світлана — була чемпіонкою світу, а також учасницею Олімпійських ігор.
Велоспорт. Уродженець Кардіффа (столиці Вельсу, Велика Британія) 32-річний Герайнт Томас здобув перемогу на Тур де Франс-2018.
Британець одягнув жовту майку лідера після перемоги на 11-му етапі і залишився лідером до Парижа, де змагання традиційно фінішували на Єлисейських полях. Томас виграв ще один етап — з фінішем на Альп д’Юез. На фінальному гірському етапі він посів друге місце, а в індивідуальних перегонах на час на 20-му етапі фінішував третім.