Футбол. Ліга Європи. Третій відбірний раунд. Перші матчі. 9 серпня.

«Маріуполь» (Україна) — «Бордо» (Франція). 1:3. Голи: Мишньов, 7, Лаборд, 33, 38, Чуамені, 47.

«Маріуполь»: Худжамов, Дава (Вакула, 66), Яворський, Биков, Полегенько, Тищенко (Горбунов, 81), Пихальонок, Мишньов, Демирі, Фомін, Чурко (Борячук, 46). Тренер — Олександр Бабич.
«Бордо»: Костіль, Гаїч (Левчук, 78), Кунде, Пабло, Пундже, Сангаре (Вада, 88), Плашил, Чуамені, Камано, Лаборд, Юссуф (Лерагер, 78). Тренер — Густаво Пойєт.

Рефері — Іван Бебек (Хорватія).
Одеса. «Чорноморець». 6 587 глядачів. 25 градусів.

Фаворитом у цій зустрічі вважався «Бордо». Це французький клуб переконливо довів і результатом, і грою. Хоча, попри поразку, маріупольці діяли гідно. Грали самовіддано, не шкодуючи себе. Зрештою, вони здобули цінний досвід, граючи проти команди доброго класу. Але «Маріуполю» треба конче посилювати склад, якщо клуб і в подальшому збирається виступати на євроарені. Та і в національному чемпіонаті це не завадить.

***

А починалося все чудово. Дмитро Мишньов забив гол...

Фото ФК «Маріуполь».

Дебют зустрічі наші футболісти провели хвацько і ефектно. Забили швидкий гол: Мишньов опинився першим на підбиранні на лінії карного майданчика і влучно пробив у самісінький кут у падінні.

Така ситуація дещо приголомшила гостей. Але до кінця першого тайму вони оговталися, заволоділи ініціативою і забили два м’ячі. А після перерви «Бордо» розвинув свою перевагу.
За тиждень команди проведуть зустріч у Бордо. Підсумок протистояння вгадати нескладно. Це саме той випадок, коли на диво сподіватися не варто.