Під час операції «Акциз-2018» співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Тернопільській області встановили факт незаконної реалізації дизпалива. У складському приміщенні виявили дев’ять бочок типу «єврокуб» та обладнання автомобільного заправного комплексу з паливно-роздавальною колонкою, з’єднані між собою комунікаціями.
Реалізація дизпалива здійснювалася за готівкові кошти без застосування реєстратора розрахункових операцій та без будь-яких документів, що засвідчують походження пального, його якість та виробника. Дозвільних документів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на використання устаткування для зберігання і реалізації пального немає.
У результаті співробітники податкової міліції вилучили понад 12 тисяч літрів дизельного палива орієнтовною вартістю 350 тисяч гривень, а також обладнання автомобільного заправного комплексу. Загальна вартість цих товарно-матеріальних цінностей становить 450 тисяч гривень. Триває збір матеріалів для притягнення порушника до відповідальності згідно з вимогами чинного законодавства.
Із початку року співробітники податкової міліції області вилучили з незаконного обігу понад 60 тонн пально-мастильних матеріалів орієнтовною вартістю 2 мільйони гривень, повідомляють у відділі організації роботи головного управління ДФС у Тернопільській області.

Тернопільська область.