У обласному центрі біля торговельно-розважального центру на вулиці Макарова відбулися перегони дрифт-автолюбителів. А мешканці прилеглих будинків вийшли на протест, оскільки порушуються права на відпочинок. Для недопущення конфлікту сюди прибули півсотні працівників Управління патрульної поліції, роти поліції особливого призначення, управління превентивної діяльності та поліції охорони ГУНП.
Адміністрація ТРЦ встановила тимчасові загородження, щоб дрифтери не заїхали транспортом на територію біля закладу, де вже перебували майже 150 мешканців прилеглих будинків та майже сотня учасників перегонів.
Тим часом 25-річний житель села Городок Рівненського району автомобілем об’їхав загородження через бордюр та газон, заїхав на автостоянку, де почав дрифтувати та створювати аварійну ситуацію, не реагуючи на неодноразові вимоги працівників поліції зупинитися. Дрифтер здійснив наїзд на т. в. о. начальника управління превентивної діяльності області старшого лейтенанта поліції, який перебував біля службового авто. Не маючи змоги уникнути наїзду, поліцейський упав на капот автомобіля та, тримаючись за нього, проїхав у такому положенні приблизно 30 метрів до вимушеної зупинки. Під час затримання порушника тілесні ушкодження дістали троє працівників управління патрульної поліції. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Рівненської області.