Десятки активістів місцевого Євромайдану під будівлею обласного управління внутрішніх справ висловили свій протест проти тиску, який чинять на них правоохоронні органи, викликаючи на допит. З їхніх слів, у Луцьку в лютому вже понад 50 осіб запросили в міліцію як свідків.
Одна з активісток луцького Євромайдану Марія Доманська повідомила, що йдеться нібито про телефонну погрозу матері одній із депутатів облради від Партії регіонів, яка написала про це заяву в міліцію. Саме на підставі цієї заяви працівники правоохоронних органів і почали викликати як свідків величезну кількість людей.
Пікетувальники з демонстративно заклеєними чорною плівкою ротами підійшли під управління внутрішніх справ, показавши у такий спосіб, що їм хочуть заборонити говорити правду. Потім вони зняли ці наліпки і причепили їх на будівлю УМВС. Цим вони показали, що рота закрити їм не вдасться жодними погрозами. У своїх виступах промовці підкреслювали, що виклики на допит — це намагання залякати їх. Однак вони готові до кінця обстоювати свої права і людську гідність.
Акцію підтримали водії Автомайдану — вони поставили свої машини під вікнами обласного управління внутрішніх справ і безперервно сигналили. Їх оплесками вітали кілька сотень лучан.
 
Волинська область.