...завершилася врученням шкільних ранців 77 діткам, які проживають в Ужгороді і підуть першого вересня до першого класу. Це — діти із багатодітних та малозабезпечених сімей, діти-сироти та напівсироти, з числа внутрішньо переміщених осіб, із родин учасників АТО, а також тих, які перебувають у складних життєвих обставинах.

 

Дітям цікаво послухати настанови старших і потім познайомитися з ровесниками.

 

Малечу вітає з майбутнім першовереснем заступник міського голови Олександр Білак - у центрі.

 

Майбутні першокласники, інформує прес-служба міськради, отримали нові шкільні портфелики з усіма необхідними канцтоварами та приладдям для навчання. Також дітки подивилися виставу, яку організував Закарпатський академічний обласний театр ляльок «Бавка», після чого ласували солодощами, які люб’язно надали меценати акції, брали участь у веселих розважальних іграх.
Уже вкотре акцію проводили Ужгородський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Благодійним фондом «Карітас-Caritas» Мукачівської греко-католицької громади і Ресурсним центром для підтримки та супроводу внутрішньо переміщених осіб у Закарпатській області ГО «Справа Кольпінга в Україні».
Організатори щиро дякують за допомогу Ужгородській міськраді, управлінню патрульної поліції в області, оздоровчому комплексу «Карпати» (Марта Теплухіна), фермерському господарству «Коник» (Василь Мелеш), ТОВ «Страйвер» (Олександр Якушев), ТМ «Полонинський хліб» (Микола Палушка, ТОВ «РІК-У» (Євген Ященко) і всім небайдужим людям, які відгукнулися на заклик допомогти дітям.

Василь НИТКА.
Фото надані міськрадою.