Генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський передав оперативне управління підприємством своєму партнеру та давньому другові Андрію Барану. Про це він оголосив на зборах представників колективу, керівників філій та підприємств-партнерів.

«Після того як я прийняв рішення більше зосередитися на суспільно-громадській діяльності та менше часу приділяти бізнесу, постало питання ефективного використання посади генерального директора. Вважаю, що команда, яку сформував за 19 років, цілком здатна долати ті виклики, які виникають перед українським бізнесом, зокрема, аграрним. І найкращим управлінцем замкнутого виробничого циклу, який ми створювали разом, буде мій давній партнер та щирий друг — Андрій Степанович», — прокоментував Іван Чайківський.
Щодо своєї подальшої участі в бізнесі, він зазначив: «Я залишаюся членом нашої команди, нашої великої родини «Агропродсервіс». Але бачу, що сьогодні аграрії області потребують консолідації сил, потребують тих знань, які я здобув своїм досвідом, ціною помилок та часу. Думаю, буде справедливо, якщо зможу застосувати свої вміння не тільки для свого підприємства, а й для інших компаній, які щоденною працею зміцнюють економіку області».
За словами Івана Чайківського, відхід від оперативного управління компанією це не вихід з бізнесу. Це, радше, звільнення від рутинної роботи, аби присвятити себе суспільно-громадським проектам.

Надія МИКОЛАЙЧУК.
Фото надано прес-службою ПАТ «Агропродсервіс».