Тренер луганської «Зорі» Юрій Вернидуб перед матчем раунду плей-оф Ліги Європи проти ФК «РБ Лейпциг» (Німеччина) заявив, що його підопічні зроблять усе, щоб за них не було соромно.

«Наш суперник — команда дуже сильна. Вона досить добре виявляє себе в чемпіонаті Німеччини. До речі, цей клуб продав одного зі своїх гравців, півоборонця Набі Кейта, в англійський «Ліверпуль» за 60 мільйонів євро. Це про щось та говорить!

Отже, «Ред Булл Лейпциг» — успішний у фінансовому плані, має дуже хороших молодих футболістів серйозного рівня. Є багато гравців, які брали участь у недавньому чемпіонаті світу. Це швед Еміль Форсберг, Юссуф Поульсен зі збірної Данії, Тімо Вернер з національної команди Німеччини, є збірники з Австрії. Загалом це — 7—8 виконавців із сильних збірних. А ще троє гравців молодіжного колективу Франції (U-21).

Дуже сподіваюся, що вболівальники прийдуть і підтримають «Зорю». Нас чекає важливий матч на шляху до групи Ліги Європи. Суперник дуже сильний, але ми постараємося зробити все, щоб мати вигляд не гірший за нього. А там, як кажуть, гра нехай розсудить. Постараємося, щоб за нас не було соромно принаймні».

Нагадаємо, перша зустріч «Зоря» — «Лейпциг» відбудеться сьогодні в Запоріжжі. Її початок о 21:30.

І насамкінець. Цей поєдинок обслуговуватиме французька бригада арбітрів. Рефері — 35-річний Бенуа Бастьєн, його помічники — Фредерік Гакетт і Гішам Закрані. Четвертий арбітр — Бенуа Мійо, суддівським спостерігачем призначили Алана Гамера з Люксембургу.

Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.