КРОПИВНИЦЬКИЙ:

Співробітники обласного управління ДСНС перевірили стан пожежної та техногенної безпеки в Кіровоградському обласному художньому музеї, який зберігає унікальні пам’ятки Державної частини Музейного фонду України. Показово, що зроблено це не через якісь певні обставини, а на запрошення керівництва закладу.

На знімку: Тетяна Ткаченко та Віталій Миронюк біля унікальних експонатів музею.

Фото надано КОХМ.

Безпосередньо під керівництвом начальника управління Віталія Миронюка інспектори оглянули всі проблемні зони, здійснили практичну перевірку стану і функціонування пожежної сигналізації (від спрацювання пульта до безпосередніх дій пожежних загонів, які терміново прибули на виклик), надали відповіді на важливі запитання та проконсультували працівників щодо можливостей покращення протипожежного захисту, зазначила директор музею Тетяна Ткаченко.

«Постійно проводимо в музеї навчання та тренування з особовим складом поліції охорони. Співпраця з особовим складом управління ДСНС теж вкотре продемонструвала її необхідність для розуміння того, які цінні експонати зберігає музей і що саме завдяки співпраці можна гарантувати безпечне перебування в музеї великої кількості відвідувачів та збереження музейних предметів», — зазначила керівник закладу.