ОДЕСА:

Завершуються ремонтні роботи на шести найважливіших автомагістралях Одеської області. До 2019-го ними буде відкрито рух автотранспорту.

Нині ремонт триває на ділянках М-15 Одеса — Рені, Р-55 Одеса — Вознесенськ — Новий Буг, М-05 Київ — Одеса та будується нова дорога в обхід Рені. Уже завершено ремонт мосту біля Паланки, відремонтовано 19 кілометрів доріг Т-16-30 Струмок — Шевченкове — Кілія та 9 кілометрів Т-16-25 КПП «Кучурган» — Біляївка — Маяки — Овідіополь.

Крім магістралей, буде завершено ремонт на вулицях і дорогах комунальної власності (які є частиною магістральних доріг) у Подільську, Білгороді-Дністровському, Ізмаїлі, Біляївці.

— Ключовий акцент зроблено на основних магістралях, після чого розпочинаються роботи на дорогах, що з’єднують їх із райцентрами. Беремо до уваги інтенсивність руху й місця, де є підвищений рівень небезпеки ДТП. Також ремонтуємо «соціальні дороги» — для забезпечення під’їздів до шкіл і лікарень. Особлива увага приділяється й туристичним напрямкам, — зазначив голова Одеської ОДА Максим Степанов.