Веслування (байдарки і каное). Монтемор-у-Велью (Португалія). Чемпіонат світу.
Українська каное-четвірка у складі Юрія Вандюка, Андрія Рибачка, Олега Боровика та Едуарда Шеметила успішно виступила в заїзді на 500 м. Вона лідирувала на першій половині дистанції, але потім екіпаж з РФ зумів вийти на перше місце. Українські каноїсти стали срібними призерами, «бронза» — в Італії.
Байдарочниці Марія Кічасова-Скорик і Анастасія Горлова вибороли бронзові нагороди на 200-метрівці змагань двійок. Трійка призерів має такий вигляд: 1. Німеччина. 2. Нова Зеландія. 3. Україна.
Біатлон. Нове-Мєсто (Чехія). Чемпіонат світу з літнього біатлону. Українець Артем Прима (на знімку) став бронзовим призером у перегонах переслідування. «Золото» і «срібло» дісталися чехам — відповідно Ондржею Моравцю і Мігалу Крчмаржу.
А першу медаль для України раніше приніс юніор Богдан Цимбал. У перегонах переслідування на 12,5 км, стартувавши з 7-ї позиції, Богдан із двома колами штрафу виборов «срібло».

Фото biathlon.com.ua

Гандбол. Запоріжжя. Міжнародний турнір «Кубок Дніпра-2018». Змагання відбувалися на модернізованій арені «Юність».
24 серпня. «Віве Кельце» (Польща) — «Пік Сегед» (Угорщина). 28:25. «Мотор» (Україна, Запоріжжя) — «СКА-Мінськ» (Білорусь). 35:30.
25 серпня. «Віве Кельце» — «СКА-Мінськ» (Білорусь). 40:32. «Мотор» — «Пік Сегед». 28:26.
26 серпня. «Пік Сегед» — «СКА-Мінськ». 42:24. «Мотор» — «Віве Кельце». 32:29.

«Мотор» виграв усі матчі — 6 очок, «Віве Кельце» — 4, «Пік Сегед» — 2, «СКА-Мінськ» — 0.

Фото ГК «Мотор».
Підготував Геннадій БРАНИЦЬКИЙ.