Учора в Києві, у приміщенні Міжнародного виставкового конгрес-центру «Український дім», відкрилася традиційна книжкова виставка до Дня знань «Читай.UA», що триватиме до 2 вересня. Визначна і яскрава подія в інтелектуальному та духовному житті країни щороку набуває дедалі більшої популярності серед фахівців видавничої галузі й широкого загалу книголюбів. Її відвідувачі можуть не лише ознайомитися із розмаїттям художньої, наукової, публіцистичної літератури, періодичними та газетно-журнальними виданнями, а й придбати новинки за ціною виробника.

Відвідувачі ж Літературного салону виставки радо спілкуються з відомими письменниками сучасності та молодими талановитими авторами. У планах організаторів заходу — презентації книжкових новинок, літературні зустрічі, художні автограф-сесії, відкриті дискусії з питань мистецтва книги та проблем книговидання.

На знімках: юні відвідувачки знайомляться з експозицією; провідні спеціалісти ДП «Преса» з передплати та маркетингу Неля Теслюк (ліворуч) та Інна Мостіпан.

Фото Сергія КОВАЛЬЧУКА.