Овни. Цілей у вас багато, але щоб їх досягти, виявляйте рішучість і кмітливість. Тільки так ви зможете вирішити конфліктні моменти і знайти гармонію та щастя.
Тельці. Вірте у власні сили, у те, що ви можете досягти бажаного. Моральну підтримку ви можете отримати від оточуючих, але основна робота ляже на ваші плечі.
Близнюки. Ідіть по життю легко, і стежки долі самі виведуть вас туди, куди потрібно. Розслабтеся, озирніться навколо — і ви побачите, яке чудове життя і як багато в ньому радісних моментів.
Раки. У вашому житті починає пробиватися нове джерело емоцій, почуттів, натхнення. Це серйозні зміни, які приведуть вас до кращого.
Леви. Перед вами відкриваються нові шляхи, і вам доведеться зробити складний вибір. Усе ретельно зважуйте й перевіряйте і тільки тоді дійте.
Діви. Щоб отримати фінансову стабільність або почати щось нове, вам необхідно змінити погляди на ситуацію, яка склалася, й почати діяти.
Терези. Ви спрямовані на активну діяльність, на пошуки нових пригод, тому вам важко всидіти на одному місці. Ви можете динамічно впливати на своє життя.
Скорпіони. У вашому житті може з’явитися людина, яка внесе у нього нові емоції й перспективи. Нехай одразу ви цього й не побачите, але незабаром зрозумієте й відчуєте.
Стрільці. Цього тижня у вас є шанс позбутися набридлого старого. Розібравшись у своїх бажаннях, досягши рівноваги й гармонії, ви почнете рух уперед.
Козероги. У вашому житті виникло багато вузлів, які не дають вам рухатися далі. Настав час їх розірвати. Ви цілком можете зробити це самі.
Водолії. Цього тижня ви будете надзвичайно активні й наполегливі, тому зможете подолати будь-які перешкоди. Беріться за справи з повною самовіддачею й напором.
Риби. Новий приплив енергії, цікаві завдання й перспективне бачення змусять вас влитися в потік активної діяльності, яка приведе до матеріальної винагороди.