На Львівщині обговорюють проект плану заходів реалізації у 2019—2020 роках Стратегії розвитку Львівської області до 2020 року.

«Найважливіше для нас сьогодні — зміна способу мислення і влади, і суспільства. Останніми роками ми зробили величезний поступ вперед. За нашими плечима сьогодні — сильна армія, яка за тисячу кілометрів від Галичини боронить українську землю.

Сьогодні ми маємо паростки росту економіки. Три роки тому — час безробіття, занепаду і відчуття безвиході. Перед нами виклик — суспільство мусить вірити в те, що щасливе заможне майбутнє можна будувати не за кордоном, а тут, у себе вдома. Вкрай важливою є освіта. Але найважливіший і найскладніший виклик, що стоїть перед нами сьогодні: чи зуміємо ми разом — громада і влада — вибудувати єдиний план розвитку для нашої області. Я хочу, щоб усі ви стали учасниками цього процесу — побудови кращого життя. Прошу вас бути активними у пропозиціях, не залишайтесь осторонь, будьте критичними, адже це наша спільна справа — для нас і на нашій землі», — зазначив на врочистому відкритті обговорення голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Львів.