ОДЕСА:

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман свою робочу поїздку до Одеської області розпочав з відвідування будівельного майданчика з реконструкції злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту «Одеса».
Цей об’єкт сьогодні є найбільш фінансовоємним у регіоні: у 2018 році на реконструкцію ЗПС виділено 750 мільйонів гривень. Його відкриють найближчим часом. І тоді одеський аеропорт стане доступним для зльоту і посадки всіх типів літаків. Володимир Гройсман відвідав також Київський центр надання адміністративних послуг і поспілкувався з його відвідувачами. Одній з них В. Гройсман допоміг вирахувати субсидію на квартиру.
Зазначимо, що Київський районний ЦНАП, за словами директора міського Центру адмінпослуг Євгенії Аврамової, нині обслуговує майже 18 тисяч осіб на день. Загалом центр обслуговує населення району в 250 тисяч осіб. В. Гройсман наголосив, що вважає за необхідне збільшити кількість центрів, щоб на кожен припадало по 100 тисяч мешканців.
Крім того Прем’єр-міністр ознайомився з роботою Одеської митниці й побував на спеціалізованому пункті пропуску митних вантажів.

Вл. інф.