Вінницьким міським судом прийнято рішення про взяття під варту одного з учасників захоплення будівлі облдержадміністрації та обласної ради. З клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу звернулася прокуратура області.
За інформацією прес-служби прокуратури Вінницької області, затриманого звинувачують у порушенні одразу трьох статей Кримінального кодексу України: участь у масових заворушеннях, захоплення державних або громадських будівель чи споруд та опір представникам влади і правоохоронних органів. Мінімальний термін покарання за однією з названих статей становить два роки, максимальний — вісім років позбавлення волі.
Як ми вже повідомляли, приміщення обласної влади Вінниччини мітингувальники взяли штурмом 25 січня під час проведення сесії облради. 
Тим часом діти у школах на перервах граються в Євромайдан, — повідомляється на одному з місцевих сайтів. Хлопчики вдають з себе «беркутівців», які змушують дівчаток співати гімн України. Ще діти штовхаються і навіть вигукують «ставати на коліна». Дівчатка, взявшись за руки, підходять до «міліціонерів» і кажуть, що це прийшли їхні мами. Ще одна гра називається «Катапульта». Когось із дітей штовхають на гурт хлопчиків, а «беркутівці» підхоплюють під руки і тягнуть до класу.
У міському відділі освіти кажуть, що їм нічого не відомо про такі ігри. 
 
Вінницька область.