Овни. Вас переповнюватимуть нові ідеї, які ви захочете реалізувати. Чітко дотримуйтеся поставлених завдань — і ви подолаєте будь-які перешкоди.
Тельці. У вас відкриється нове джерело енергії, також намічається поліпшення фінансового становища. Ви зможете спокійно видихнути і присвятити себе улюбленому заняттю.
Близнюки. Цього тижня ви відчуєте спокій і гармонію, зможете налагодити стосунки з близькими, а також поліпшите своє фінансове становище.
Раки. У ваше життя стрімко ввірветься щось нове. Це може бути і нове почуття, і новий вид діяльності. Вони приведуть до стабілізації вашого становища, поліпшення атмосфери навколо.
Леви. Ви перебуваєте в стані постійної дії. Щоб вирватися із замкненого кола, потрібно зупинитися і дозволити життю вивести вас на новий рівень.
Діви. Ви захочете вирішити всі справи разом, щоб потім спокійно відпочити. Визначтеся з головним, і тоді вам вистачить сил і на роботу, і на особисте життя.
Терези. Незабаром ваша ситуація почне налагоджуватися й на горизонті з’являться нові перспективи й краще життя. Допомогу ви отримаєте від того, від кого її не чекали.
Скорпіони. Думайте про себе, не завдаючи шкоди близьким, тоді ви уникнете безлічі конфліктів. Дослухайтеся до інтересів і бажань інших людей, і вони безкорисливо допоможуть вам.
Стрільці. З одного боку, вам необхідні спокій і самотність. З другого — вас оточує атмосфера свята й веселощів. Щоб зрозуміти себе, потрібно якийсь час побути наодинці.
Козероги. Вам необхідно абстрагуватися від меркантильних інтересів і бажання брати все під контроль, від потреби командувати й управляти ситуацією. Тоді ви відчуєте, як життя змінюється на краще.
Водолії. Вас може охопити сум і ви сконцентруєтеся на тому, що втратили і чого не змогли досягти. Незабаром це мине, ви зможете відчути радощі домашнього клопоту.
Риби. Вам хочеться стабільності, матеріального добробуту й упевненості в завтрашньому дні. Щоб рухатися в потрібному напрямку, вам необхідно переглянути свій спосіб дій.