Овни. Цього тижня ви почуватиметеся досить упевнено, що дасть вам змогу впливати на думку оточуючих. Ваші ідеї й плани почнуть поступово реалізовуватися.
Тельці. Перед тим як братися за нові справи, займіться детальним продумуванням усіх планів, особливо тих моментів, які стосуються співпраці з новими людьми.
Близнюки. Ваше фінансове становище досить благополучне. Саме час згадати про духовні радості, приділити увагу емоційній складовій вашого життя.
Раки. Цього тижня у вас будуть зльоти і в емоційній, і в діловій сферах. Ви почнете впевнено рухатися у бік поліпшення й гармонізації свого життя.
Леви. Ви прагнутимете до нових дій, укладатимете перспективні союзи, будуватимете активні плани на майбутнє. Ухвалюючи важливі рішення, дослухайтеся до порад досвідчених людей.
Діви. Цей тиждень буде для вас досить успішним, особливо в тих справах, у яких потрібно виявити свою кмітливість й інтелектуальні прийоми.
Терези. Ваше фінансове становище стабільне й не потребує втручань, вдалою буде розумова діяльність. Саме час відвідувати розвивальні курси й семінари.
Скорпіони. У цей час може поліпшитися ваше матеріальне становище. Усі починання будуть успішними. Є можливість добре себе зарекомендувати.
Стрільці. Ви не можете вирішити, який шлях обрати, як вчинити. Доля допоможе вам у цьому визначитися, і ви зможете кардинально поліпшити своє життя.
Козероги. Можливі візити друзів або родичів, а разом з ними з’являться перспективні ідеї щодо бізнесу чи працевлаштування, що сприятиме поліпшенню матеріального становища.
Водолії. На вас чекає стабільна й радісна атмосфера з близькими вам людьми. У цей час вдалими є новації в діловій сфері, які принесуть фінансове благополуччя.
Риби. У вашому житті настають серйозні зміни, і ви повинні бути готові прийняти їх і з новою силою активно рухатися до досягнення своєї мети.