Сєверодонецьк:

Другий рік поспіль прифронтова Попасна проводить районний фестиваль борщу (на знімку). Свої курені представили громади, підприємства та організації з усіх куточків району. Для пригощання гостей було приготовано понад 400 літрів української страви. Присутнім також нагадали про традиції приготування, історичне походження назви «борщ», а господині поділились своїми рецептами та секретами смачного наїдку.

Оцінювання представлених борщів відбувалося у наступних номінаціях: «Найкращий попаснянський борщ», «Народний борщ», «Професійний борщ» та «Найкраща презентація куреня». Журі оцінювало не лише смак і склад борщу, а й згуртованість колективу. Щодо останньої номінації, то найкреативніше підготувалася команда Тошківської селищної ради, а найкращий попаснянський борщ зварили працівники РДА. Переможці та учасники фестивалю отримали призи, а гості — величезне задоволення не лише від дійства, а й від смаколиків.

Фото прес-служби Попаснянської РДА.