Голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук бере участь у дводенній нараді ДАК «Автомобільні Дороги України». У Рівному дорожники з усієї країни підсумовують весняно-літній сезон та обговорюють стан підготовки галузі до зими.
Керівництво ДАК «Автомобільні Дороги України» місцем проведення галузевої виробничої наради обрало Рівне невипадково. Адже, як наголосив керівник ДАК «Автомобільні Дороги України» Роман Косинський, у непростий для галузі час саме місцеві шляховики показують нормальні економічні показники, ефективно працюють як з бюджетними, так і з іншими замовниками. Навіть виконують роботи на дорогах загального користування в інших областях.

Голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук зі свого боку зауважив, що цього року влада області отримала заявок на фінансування ремонтів доріг на більш ніж 2 мільярди гривень. Це непідйомна сума для бюджету Рівненщини. Але, попри недофінансування галузі, місцеві дорожники намагаються виконувати свою роботу добре: «Якщо 75% дорожнього фонду залишатиметься на місцях, як це передбачено в проекті бюджету на 2019 рік, і цю норму проголосують, то наступного року ми матимемо значно більше якісних доріг в області».

Учасники наради переглянули відеодоповідь про роботу облавтодору, попередньо підсумували цьогорічний будівельний сезон, обговорили міжнародні програми фінансування закупівлі дорожньої техніки та заслухали презентацію приватних компаній про новинки на ринку спеціалізованої техніки.