У суботу найсильніший за останні роки середземноморський циклон «Зорбас» прогулявся грецьким Пелопоннесом, Афінами, а потім попрямував убік Спорадських островів. Вітер, швидкість якого сягала 100 кілометрів на годину, залишив після себе безліч зламаних дерев, розбиті рибацькі човни, прогулянкові яхти й зруйновані кафе на узбережжі, особливо біля Каламати. Економічні втрати підраховуються, але вони величезні для країни, котра тільки-но подолала важку фінансову кризу. Однак все-таки служби порятунку й люди видихнули з полегшенням — обійшлося без жертв.
До пожежних і рятувальних служб Греції під час негоди надійшло понад 1300 дзвінків із проханням про термінову допомогу. Пожежні служби у вихідні дні визволяли людей із затоплених будинків і автомобілів, а також займалися відкачуванням води й прибирали з доріг і тротуарів викорчувані ураганом дерева та величезні гілки.
Грецькі ЗМІ повідомляють, що в офіційному звіті рятувальних служб зазначено: «По всій Аттиці, а також на островах Спецес, Порос, Гідра та Кіфіра ми одержали 273 звернення про допомогу. Для проведення рятувальних операцій було створено 40 бригад із 80 співробітниками пожежної охорони.  Було виконано 17 операцій з визволення людей із затоплених будинків і автомобілів».
Місцева влада населених пунктів центрального й північного регіону Пелопоннесу закрила десятки магістралей для руху після того, як вони були затоплені зливами. Вулиці міста Аргос опинилися під водою через те, що дві річки, які омивають його, не могли скинути свої потоки в море. Одна із найпожвавленіших національних магістралей, яка веде в Патри, протягом семи годин була закрита для руху через зсув, що спричинило величезні пробки в цьому напрямку.
Однак уже вчора було відновлено поромне сполучення з більшістю островів, що його зупинили через хвилі, які сягали 10-метрової 
висоти.