11 підприємців Рівненщини отримають фінансову підтримку. Їм компенсують частину відсотків за кредитами, які вони взяли на розвиток своєї справи. На це спрямують 400 тисяч гривень з обласного бюджету.
«Через вісім років перерви на Рівненщині запрацювала програма підтримки малого та середнього бізнесу. Підприємцям відшкодовуватимуть частину відсотків за рахунок коштів обласного бюджету», — розповів голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.
Як розповів заступник голови РОДА Ігор Тимошенко, часткову компенсацію відсотків отримають місцеві виробники промислової та сільськогосподарської продукції, а також ті, хто працює у сфері послуг. Їхні підприємства працюють у Здолбунівському, Дубровицькому, Рівненському, Радивилівському, Дубенському та Демидівському районах, місті Рівне та селищі Демидівка. Обов’язковою умовою їхньої участі в програмі була відсутність боргів та хороша кредитна історія, а також відповідність проектів конкурсним вимогам.
Усі претенденти на допомогу мали змогу презентувати свої бізнес-плани, які оцінювала комісія з представників влади та асоціацій, обласних депутатів та громадськості.

Рівне.