У Маріуполі врочисто відкрито Грецьку площу. Подарунок городянам зробила родина грецького мецената Пантелеймона Бумбураса, який постійно проживає в Одесі. Реконструкція площі почалася у вересні 2017 року. Будівельні роботи стали меценату у понад 12 мільйонів гривень. Раніше ця площа мала назву Адміністративна. Однак після того як місцева влада підтримала ініціативу Пантелеймона Бумбураса щодо благоустрою, її перейменували на Грецьку.
— Щораз, коли я приїжджаю до Маріуполя, відчуваю велику радість. Тут живуть прекрасні люди. Мені приємно, що можу допомагати місту і його мешканцям. Грецька площа — це не тільки подарунок до ювілею Маріуполя, а й данина пам’яті тих греків, які тут жили і продовжують жити. Потрібно пам’ятати історію свого народу і за можливості робити особистий внесок у розвиток майбутніх поколінь. Я вдячний усім, хто докладав зусилля до появи Грецької площі в цьому прекрасному сонячному місті», — сказав у своїй промові Пантелеймон Бумбурас.
Нагадаємо, що у вересні за кошти бізнесмена було збудовано і відкрито в Одесі Грецький парк, розташований на схилі поруч із Потьомкінськими сходами.

Одеса.